Hamil 34 minggu

Sakit celah kelangkang. Hari ni tepat 34 minggu. Normal kah rasa berat sgt kat celah kelangkang? Rsa dh ssh nak berdiri & berjln. Xterlalu awal ke untuk bayi masok laluan? Siapa ada pengalaman yg sama dgn saya?

10 Balas

normal.. sya masuk 32mggu dh merasa.. ni kali kdua merasa ni, tahun2 lalu, anak ktiga.. angkat kaki pakai sluar pun susah.. kena dduk jugaa 🥴 merasa lg tahun ni, kalau dh tdr mengiring.. utk pusing ubah posisi pun nyilu sakit.. 😭

1y ago

betulll ! bila nak ubah posisi tidur tu ya Allah sakitnyaa sampai kena pegang vagina tu dan pusing slow slow. nak turun katil mengengsot pun sakit 😅

saya pun sama sis start 32w sakit susah nak pakai sluar rasa nak tumbang, kalau tidur malam tu nak tukar posisi mesti terjaga sbb sakit kt celah Allah je tahu now dah genap 35w kaki dah bengkak tak surut2

1y ago

Smoga dpermudahkan smua urusan sis.saya dh pun slamat bersalin .34minggu4hari.

same, nk berjalan pon payah.. solatpon pakai kerusi.. duduk kat kerusi pon rase payah nk bangun

Skrg saya dh 34minggu 3hari. dh klua darah , n bukaan dh 2 cm . Mohon doakan urusan saya dpermudahkan 🫰🏻

1y ago

Ammiiinnn. Tq sis ❤️

normal..sy 33w harini..start 32w ritu dah rasa sakit celah kangkang ni ..slow2 je gerak..

34week . sakit mmg rasa xlarat tapi apa pun semoga dipermudahkan urusan semua 🤲🏻

Saya mpunya post ni. Dh selamat bersalin 34minggu4 hari ❤️

1y ago

2.61kg 🫰🏻

Saya pun ngilu , rasa berat sgt .. mlm je duk mengeras rasa perut

1y ago

Brpa minggu dh sis?

sama sis sy rasa ngilu lagi😢

1y ago

Sis berpa minggu dh?

Sama😌😌

1y ago

Brpa minggu sis?