sakit celah kangkang

sakit celah kangkang punya tulang ni masa berjalan atau berdiri. normal ka eh? saya dah masuk 34week. seksanya nak beralih badan masa tidur. lagi sakit bila lepas naik tangga.

9 Balas

Cuba baring mengiring then agkt kaki. Dia klu baring mengiring tak sakit sgt, sbb kita dh labuhkan berat badan kat katil. Ada support. Bila pinggul atau celah kaki sy sakit, sy akn naring mengiring dan renggangkan kaki. Agkt ke atas, hayun ke depan, kuakkan kaki... Bantu kurangkan sikit sakit kaki.