sakit celah kangkang

sakit celah kangkang punya tulang ni masa berjalan atau berdiri. normal ka eh? saya dah masuk 34week. seksanya nak beralih badan masa tidur. lagi sakit bila lepas naik tangga.

9 Balas

Sama saya pun , sejak 28 weeks sampai skrg 36week… Nak pakai spendar sendiri pun takleh🥲 Nak angkat kaki pun sakit. Tak tahu mcm mana nak bersama dlm keadaan sakit kangkang mcm ni

2y ago

kalau nk bsama..byk posisi yer sis..xsmesti yer kene kangkang...sis bole buat d posisi mgiring suami blkng sis.... sy buat cmto la,dari sblm mgdung smpai nk bsalin... posisi mgiring slah satu potensi dpt bby kembar mgikut kata kajian... tp mmg iyer,kli ni kndungam sy kembar...