GARA-GARA MIL

Saje nk share.. yup mil story again.. bru trjadi td.. bru sngat.. skg sy kt rumah mak sndri bcoz X dpt tdo so kite luah lh kn siket kt sini.. So my mil duduk dngan sy hampir setahun.. dlu mule2 kawin duduk dngan mil tp kjp SBB sy X serasi.. so bile dh dok sndri.. mil & fil nk duduk ngn sy.. I think blh la go klu X layan kn prngai dye.. so accept lh.. bile dh duduk skli dri sy pregnant smpi abis pantang sy dpt depress adjustment disorder.. SBB X blh kawal emosi time pregnant + prngai mil always meroyan tuduh kite mcm2 klu kite X tego dye x bg duit kt dye.. so nk jdkn cerita sy kawen ngn org biase bkn lh Kaye atau senang semua serba cukup X lebih X kurang.. ngam2 bila mil buat2 pandai nk buat "kenduri" siap Tanya time sy kecik2 mcm mne buat.. tanye kt my mom.. then my mom crita satu2 dri doa selamat smpi korban.. semua complet X de tngal 1 Pon coz my mom mampu.. sy n hub X mampu tp mil Bria nk buat so buat doa slmat.. mil pinjam duit fil tok buat after habis je duit kenduri X jln LG tp duit dh habis dlm tngan dye.. mil blh meroyan mcm2 buat drama sinatron klu ikot kn sy dh penat ngn sinatron dye tp kli ne dh melampau coz mate merah nmpk sedare mare bg duit kt ank .. bg mil klu buat knduri dpt lh pulangan kt dye SBB dye yg klua modal.. tp bg sy klu org bg ank mmg sy simpan tok ank.. sy ade buat bank utk ank sy.. so spe2 je yg bg mmg tros sy masok bank every month.. bila mil nmpk bnyk nau dpt Nye sorg Pon X de nk bg mil.. mil merah mate mintak sy duit ank.. sy X bg then mengamok lh habis berungkit semua dye dh habiskn seribu lh mcm2 utk duit toh.. sy X tahan trpakse bg jugak 350 tok dye senyap ingatkn dh habis eh X sambung kt rumah lak bile dh blik kl slgi sy X bg slgi to mintak.. sy X tahan.. report kt hub.. bile hub tanye.. mil puta cite.. nmpk lh dye baik.. sy yg jahat buat cite hub Pon ngamok2 ye lh mrh kn duit ank dye bwak main.. sy lh yg nmpk slh bile bgtau hub hal btl.. hub LG cair dngan story mak dye.. sy org lua bkn darah daging bila2 je blh jd pape.. sy dh lme Saba smpi td hilang Saba SBB sy gak dpandang busuk.. sy lari rumah mak sy.. X tau nk buat pe Lg mcm mne.. sy trsepit tngah2 bile dh lari bru hub prasan SBB kire2 ikot kn mil dh X de duit tp ade lak duit blanje hub mcm2 kt situ dh dpt tngkap.. hub soh blik tp Hati sy dh tawa ngn mil.. sy ckp slgi mil ade kt rumah sy X nk blik.. hub lak X blh nk halau Kang Kate kurang Aja.. so kte duduk lh jauh mcm NIH smpi bile Pon X tau.. skg dua2 tngah dilema hub rindu ank.. ank Pon rindu hub.. dh mati akal X tau nk buat ape harap kn are kebaikan sebalik NIH .. dh ade penghujungnye.. klu sy balik lps2 NIH mil akn buat LG prngai.. mcm sblom2 NIH.. Doa bnyk2 dlm Hati supaye ade jln dlm keadaan mcm NIH.. trlampau fikir smpi X blh tdo ???? klu lh X de jodoh antara Kami sy redo.. tp klu mmg ITU jodoh sy.. permudahkn lh.. mommies2 doa in rumahtangga sy baik2 ye.. trima kasih ♥️

1 Balas

Semoga sis terus kuat. Mcm adik sy tak tahan duduk dgn mil + suami pemalas nak mampus (pregnant 8 bulan). Adik balik rumah mak sy dan bila anak dah lahir adik sy mintak cerai. Skrg hak penjagaan adik sy yg dpt. Ex dia x dtg pn kat mahkamah. Hakim yg bg keputusan. Adik sy x tahan dgn mil & fil yg kuat sgt mintak duit.....dah la anak pemalas nak mampus + kaki syabu.