Sakit Pinggang Teruk

Saje nak ngaduuuu.. Sejak kandungan da 5 bulan ni kerap sgt sakit pinggang.. Xboleh diri lamaa2.. Nak sangat org urut pinggang ni sakit rasa nak nggis. Tp susah nk cari tukang urut dlm keadaan skrg.. Somi pulak jenis berat sgt tgn tu nk urut2 ke ape.. Huhuhu sedih..

1 Balas

Susu minum tak ?

4y ago

Sy pernah try yg nestle dgn similac. Dua2 tu sedap rasa vanilla. Tak boleh panas2 sangat, kena suam2 je. Tapi yelah dapat free so minum gitu2 je laa. Nak beli memang berkurun 😂 okay sama2 🤗