Boleh Ke Urut?

Hi, saya 32 weeks sekarang, sakit sangat bahagian bawah perut ni. Nak bangun dari katil rasa nak patah pinggang rasa ??? pinggang pulak belah kanan je yg sakit. Rasa mcm nak urut. Tp org tua2 kata pregnant tak boleh urut. Tp ada jer tengok org buat package prenatal massage. Mengikut pembacaan, yg tak boleh urut hanya 1st trimester jer (takut misscarriage). Rasa sakit pinggang ni kadang2 tak tahan sgt ???

1 Balas

Boleh je sis. Asalkan sis cari tukang urut yg betul2 berpengalaman dlm urut ibu mengandung. Sy pun berurut. Sblum urut sy pesan awal2 jgn sentuh perut. Dia pun faham