Overdue 2/8

Saje nak luahkan perasaan. Harini dah 40weeks 3 hari. Tapi baby masih tak ada tanda2 nak keluar, dah exercise ada berjalan semua. First time mom, saya dah ready nak jumpa baby tapi tetiba rasa macam stres sikit sebab baby masih belum nak keluar. Tengok orang lain ramai yang due date bulan 8 dah beranak ☹️ jangan kecam, please bagi kata-kata semangat 🥺

8 Balas

when the baby is ready, dia akn keluar juga..xperlu stress2..tmbh dh overdue ni. ibu kena simpan energy utk bersalin.. pesanan ikhlas dari ibu bersalin 41w 😊

Saya doakan sis dipermudahkan urusan untuk bersalin, baby suka dok dalam perut ibu dia tu, usap2 doa sikit kot2 dia mau keluar tengok muka ibu ayah dia 🥰🤲🏼

selagi x ada tanda² bersalin enjoy je sis.jgn stress².sy pun 41w kuar tanda then terus g hsptl.esk ye slmt bersalin.

Ada orang cakap makan nenas/durian bagi ransangan contraction

minum raspberry tea sis .. bykkn bersama dgn suami

semoga dipermudah urusan, inshallah keluar masa yang tepat

semoga dipermudah urusan, tak lama dah tuu inshallah 🤗

saya doakan sis dipermudahkan urusan bersalin