40weeks

Hari ni saya dah 40weeks, tapi baby takde tanda2 nak keluar lagi. First baby memang akan lambat ke?

25 Balas

Kakak saya sis dia lebih due date ,masuk hospital petang, malam terus doktor pasang belon dkt bawah untuk buka lalui 😁 insyallah semua dipermudahkan ❤

Sy esok cukup 40 minggu...baby tk Kuar lg..risau jgk...ank ke 3...nk dptkn yg ketiga nie 7 tahun menanti...ingt dh tkde...tpi rezeki ade lg...

Saya overdue 5 hari sis. Due 20/12 tp alhamdulillah baby keluar 25/12. Baby first jugak. Overdue tapi alhamdulillah dipermudahkan proses bersalin.

4y ago

Same sis .. Bby sy pown cme out 25/12 .. Sy overdue 8 hari ...

sama la.. saya hari ni 39minggu 2 hari.. tp tanda2 nak bersalin belum ada.. semoga kita dpermudahkan segala urusan nanti sis...

Xsemua sama sis.. Sy ank first 10ari awal kuar. Tp sakitnya tuhan sj yg tau.. Semoga dipermudhkan urusan sis n bby..

plus minus 2minggu... sy ank first sehari awal, anak kedua 10hari awal dari due date

Sy ank first lebih due lg. Tdk smua sma tu, ada awal ada lmbat. Rajin2 jalan2

Sme la..sy 40w3d..xde tanda² lg bby nk keluar..8hb masuk wad..9hb induce😁

biasa mcm tu laa.. tgk keadaan gakk.. ape pon semoga dipermudahkan segalanya

Sama la kita. Harini 40 weeks 2 days. Blm ada tanda2,.perut je asyik mengeras.

4y ago

Mngeras pin tanda juga tu sis