Payudara lembut ringan

Saja sharing info yg sy dapat. (Sebenarnya nak tanya sini, tapi google & fb dulu, baru dapat jawapan.) http://www.pumponthego.com/payudara-lembut-tidak-bererti-tiada-susu/ Jika ada info tambahan dari yg lain boleh share2 di komen juga. Terima kasih.

2 Balas

betul info sis. breast bengkak/padat tak bermaksod susu kita meriah. itu petanda susu tak dikeluarkan secara effective. dan lama kelaman kalau tak dijaga susu akan drop breast lembut/lembik tak bermaksod susu xde. susu ada je. selagi kita jaga demand dan supply dr baby kita. selagi tu susu badan kita ada. mindset kita kena yakin susu ada dn cukup utk baby minum. masa breastfeed baby awak kena happy.