INFO 2 MINGGU

Hi sy nak tnya CB ni bole detect ke klau kandungan bru 2 minggu ? Dan tlg komen simpton skli bg yg tahu. Terima kasih ❤️

INFO 2 MINGGU
2 Balas

clearblue biasanya boleh detect bila hcg ibu tu dah tinggi , better check yg biasa dulu ataupun lepas beberapa hari baru check balik semua yg clearblue

Tak sure boleh ke tak detect pregnancy at 2 weeks. Tp yg i know CB can detect your pregnancy as early as 5 days before u misses your period. 😊