Ikhtiar Hamil

Saja nak share, sebelum ni sy ttc hampir 2 tahun. Bila dah selalu sangat orang tanya bila nak ada anak, barulah sy dan husb ikhtiar untuk hamil. Dalam 4 bulan sebelum hamil, sy berurut 2x dengan bidan. Dia cakap rahim sy senget dan tinggi, pastu dia ada suggest untuk bersama dengan husb pd waktu subur, hari ke 12-17, kalau boleh hari hari supaya lekat, dan angkat kaki ke dinding dalam 10 minit lepas bersama. Pastu sy ada tengok kat tiktok, orang share makan pil dari Himalaya untuk ikhtiar hamil. Jadi sy dan husb beli pil Himalaya, alhamdulillah dalam 1 bulan lepas consume pil, sy hamil. Sy pun dah selamat bersalin bulan lepas. Sy share pil Himalaya yang sy dan husb consume. Sy beli 1 botol women's wellness, 2 botol kapikachu, 2 botol speman, total dalam rm200. Sy makan 1 biji women's wellness + 1 biji kapikachu, husb makan 3-4 biji speman + 1 biji kapikachu, setiap hari. Sy skip makan supplement masa period je. Lagi sikit je supplement nak habis, sy positif hamil. Sy harap dengan perkongsian ni dapat membantu para pejuang garis dua yang lain ❤️ #bantusharing #firstbaby

Ikhtiar Hamil
3 Balas

Ya, suami saya pun ambil Spemen setelah doktor nasihatkan dia ambil supplement utk tingkatkan kualiti sperma. Setahun lebih ambil tanpa putus asa, Allah kurniakan kami seorang anak. 🤲🌻

1y ago

Alhamdulillah 🥰.

Beli di mana ya yg ada discount?

1y ago

Di kedai Himalaya boleh dpt harga ahli

👍🏼👍🏼