Terlebih ambil pil perancang yasmin

Salam semua .. kepada yg arif tentang cara pengambilan pil perancang yasmin.. sy ada soalan yg rare kat sini.. biasa nya org akan terlepas ambil pil perancang kan. tapi kes saya terlebih makan. kisah nye, hari jumaat malam sy nak gerak balik kg .. pukul 11 malam gerak .. dah dalam perjalanan sy teringat pil tak bawa .. jadi sy assume sy x makan lagi (sepatutnye mkn pukul 9). so esok nya hari sabtu sy beli yg baru kat kg.. so sy makan 2 biji sekaligus pada pukul 9 malam ( utk hari jumaat & sabtu ).. harini isnin , bila sy dh smpai rumah tgok pil perancang yg tertinggal tu rupanya sy dh makan hari jumaat tu.. means masa kat kg yg sy makan 2 biji tu dh terlebih dos.. persoalannye , mcm mana cara yg perlu sy buat hari ni? Skip makan ke atau follow je mcm biasa?#ingintahu #tolongbantu

1 Balas

tak slh sy just follow je mkn mcm biasa..tak prlu skip..tp xtwla kalau org lain doc ckp sebaliknya.. wallahulam..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin