Baby kuat susu tapi kurang berak

Assalammualaikum, saya nak tanya anak saya dah 1 bulan 12 hari harini, dah 2 hari dia tak berak tapi kencing banyak & kerap tukar pampers. Susu okay, kuat nyusu. Cuma berak je takde. Normal ke? Baby takde meragam sangat, tido pun okay. Risau baby sembelit. Mohon pendapat yaa #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

2 Balas

Baby full breastfeeding atau formula? Kalau full breastfeeding, normal je tak berak beberapa hari. Kalau susu formula kena tiap hari berak.

11mo ago

kalau campur? tapi susu fm pun 1-2 kali je bagi minum sehari, yang lain semua susu badan

baby minum susu apa. kalau susu badan normal awak max xberak 14hari

11mo ago

minum susu badan je, cuma nya tak berak. risau sembelit je