Susu Formula Bayi

Hi.. Saja nak berkongsi, saya menggunakan susu Karihome step 1 utk anak sejak lahir. Alhamdulillah sesuai dengan anak, cuma lepas sebulan minum, dia sembelit jadi saya lebih kan bancuhan dari 30ml/scoop ke 40ml/scoop. Mak saudara pula bising susu kambing ni panas?..skrg baby dah 2 bulan..

4 Balas

susu fm xboleh lebih kn air atau krg kn scoop. bby x dpt khasiat secukupnya. nnti berat naik x cantik or x naik langsung. kalau dh sembelit tu tukar jelh susu lain. x semestinya susu tu akn sesuai dgn dia sampai bila2.