susu kambing karihome panas??

betul ke susu ni panas? dorang cakap macam tu sbb kambing. walaupun susu kambing elok tp kalau baby minum kire mcm x sesuai dalam usus dia. habis tu ade je doc syor kan susu ni sbb salah 1 susu terbaik

1 Balas

Sy anak kuning masa lahir 16 sy minum susu kambing, susu badan sy. Sy pam bagi baby Dlm 2 hari turun 11 kuning anak sy. Sy minum lagi dan pam bagi baby turun 7. Terus discharge anak sy. Bagi minum susu badan lepas bawak balik anak. Turun 5 dah x payah nak ulang alik KK. Cubalah, ikhtiar. Niat nak sembuhkan anak. Sy niat macam tu

1y ago

baby dah sebulan lebih ni so nak sambung pakai karihome boleh ke wlwpun dah x ade kuning