Saiz lampin bayi anda:
Voice your Opinion
Kecil (S)
Sederhana (M)
Besar (L)
Lebih besar (XL)

3747 respon

26 Balas

Skrg tgh nak habiskan saki baki saiz s yg ada.. lps ni dh kena tukar saiz m sbb s dh mcm kecik dh dgn baby🤣. Baby nk masuk 3 bulan

poho.hh h .oo . o poh oh hi... boop p noo pp ppp o p0

Saiz M, umur 5 bulan. Tak lama lagi nak pakai L. Anak bambam 🤭🤔

Daripada newborn terus lompat kepada M walhal baru 2 bulan. Anak sihat 😂

Baby dah 5 bulan, kena pakai L lerr 😊 cuma sendat sikit kat peha 😬

Size L umur baru 4bulan..nanti dah setahun xthu ade size tak😂😂

NB sebab baru 15hari, si kakak 2XL dan proses untuk tidak pakai.

Dah x pakai...umur setahun je dah x pakai semua...

baru 15hari lahir...tapi guna saiz S😂😂😂

Dh 3bulan still pakai nb 🤭🙈