AM I MISCARRIAGE

Sah pregnant 5 minggu 6 hari...tapi tiba tiba bleeding smpai hari ke empat...pagi ni perut saya cramp..dan ada bleeding...than suruh i tido sat...selepas bangun tido, ada pula benda keluar dari tempat private saya...benda tu berdarah dan mcm isi ikan....adakah ini tanda keguguran???

13 Balas

Sy kene mcm tu mase 8 wks. Kuar jgk ketul darah tebal. After 2days check, doc inform still ad heartbeat. Keep strong yer. Tc yourself alwys. Try take folic acid/obimin during early pregnancy.

4y ago

Doc dah double confirm sis...selepas keluar isi tebal serta darah mcm tu, doc ckp xda dah...tapi doc cek lgi tempat private i, sbp i masih sakit...selepas cek on the spot keluar lagi isi yg lebih tebal...than doc scan lgi..scan mmg x nmpak kantung...miscarriage complete...