sabun dan bedak

sabun dan bedak baby ape yg best..yg wngi2

1 Balas

Untuk sabun mndian sy gune carrier junior..bau dia sedap n wangi..mcm bedak...ada bli bedak tp xgune pkai dkt bby sbb doc kata bhya klau berbedak pd bby nti talkum tu trmsuk dkt hidung bby.. nk letak bedak dkt pmpers baby pn xblh juge..klu bby pmpn nti kne ovarian cyst or kanser nti... Sbb tu xleh pkai bedak pada bby 😉✌

5y ago

Oo..klu dkt bdn xpe kut klu dia berpeluh..mcm sy..sy sapu losyen bby supaya bby xrs gatal2 ..klu ada ruam sy sapu krim ruam bby..