Sabun Mandi Dan bedak baby ?

Assalamualaikum.. Boleh mommies semua suggest Kan sabun Mandi Dan bedak yang sesuai untuk baby NB..??

13 Balas

Untuk newborn Sis beli je mana2 dulu beli yang kecik untuk test Sbb ada juga yg jenis baby kulit sensitif Kalau sis try mana2 produk tu ok boleh teruskan Takde la membazir kan jimat duit takperlu beli mahal2 kan Alhmdulillah anak2 saya ok je guna anakku /cary junior atau bedak murah

4y ago

Ok sis.. thank you kongsi..

Disebabkn bby sya 2-2 eczema truk dri baby pastu dh bsar nie pun kekdg jadi, sya bgi diorg sabun mndi & liquid powder brand ezzera..

Sabun anakku. Start baby umur sebulan baru sabun. Bedak mmg tak pakai sampai sekarang umur 5 bulan

4y ago

Thank you kongsi

Waalaikumsalam, mustela the best. Kalau bedak memamg x pakaikan just apply lotion ja.

4y ago

sama2

Masih dalam carian untuk beli set Mandi baby.. semoga ibu2 dpt Bantu yaa

saya suggest cetaphil baby punye..smua kulit ngam dengan brand tu

me too.. Tak sure brand mane nak try.. Anakku ok tak?? or Offspring?

4y ago

Anak first Kan.. mcm2 kena belajr

beli yg pek kecik..kene try and error

Waalaikumussalam, anakku

4y ago

👍🏼👍🏼

Cetaphil & Mustela 🤗

4y ago

Mustela?? Hmm nak kena cari nanti.. thank you kongsi