Hai nak tanya pernah tak ibu-ibu ,buang air besar keluar darah didubur?...mknn &ubat apa yg prlu mkn

2 Balas

pernah.. doktor kata buasir.. dktor bg ubat.. n saya mkn smpai hbs.. alhamdulillah elok dah.. lps hbs ubat sy perbaiki cra makan.. mkn buah.. mnum byk air..

Banyakkan makan buah2 yang bantu sembelit / buasir. Kalau untuk ubat, kena refer doctor

3y ago

betul tu.. plg utama refer doctor.. doctor kata bhya.. risau ibu x ckup darah..