Dilema Berpantang

Rumah sendiri Rumah mak Rumah mertua Mana satu pilihan anda?

298 Balas

kalo xberat sgt boleh pantang di rumah sendiri ..kalo sy ..sy lwbih suka privacy ..

Teringin nak berpantang dengan mak sendiri tapi mak dah takde 😭

Rumah mak.. Tapi no 3 ni pantang sendiri.. Pkp xblh balik selain negeri 😭😭

Rumah mak sendiri.. Sebab cuma mak sendiri je paham perangai anak dia cmne 🤣

Rmh sndri lbh nyaman..nak bt apa sk hati nk bt..tk perlu risau org kt kn..hhh

Kt mne² pun blh,asl selesa..tp semoleknya biar Ade org tmn Masa berpantang

Rumah sendri ...ank 1st n 2nd berpantang sendri yg no 3 in sya allah sendri juga..

5y ago

hi . boleh saya tahu bagaimana sis pantang sendiri ye .. nak jgk pantang rmh sendiri

Anak first, rumah mak. Sbb xda experience. Anak seterusnya, rumah sendiri.

Ikut situasi masing masing. Dalam situasi saye, rumah sendiri paling afdal

ruma mak... tapi kalau mampu ambil pakej pantang, duk umah sendiri senang