Minum air gula

Esk 24.11.2020 akn bermulalah minum air gula...bnyi air gula j rasa seram..berdiri bulu roma n.hahaha..brtbh LA perut lapooo ni..wish me...huhu #third_baby #10w5d

2 Balas

awal awk minum ehh ?kita 25hb kena minum😂 kita 25 minggu bru minum😂

3y ago

ohhh sbb kita puasa btul2 awk x minum air masak walaupun bley minum .lapar tu jgn ckp laa adoii merana sungguh cuma tu la anemia jee dri dlu smpai skrg.btul .smoga awak kuat ,sbr ujian .

Sy 13w minum air gula. bmi lebih