Xsedap badan

Risaunya bru 6 weeks tp rasa seram sejuk.. selsema non stop.. Tgok mommies cerita pengalaman keguguran sedikit sebyk buat diri ni rasa cuak, takut..nk mkn vitamin pon jd xlalu, kerja lg la xsmangat..nasib boleh take leave.. Adakah sbb travel jauh balik kampung atau ni symptom biasa awal mengandung? Need advise

7 Balas

sis keep positif ok..sentiasa ceria.. jangan bebankan fikiran fikir benda negatif.. enjoy your pregnancy life.. jangan mengeluh..jangan buruk sangka.. jangan macam macamlah. hehe. follow the flow ok