Sy dh 9w4days ms nk solat zohor td check ada benda ni kt panty? Bahaya x? X pernah blaku lg sblm ni

2 Balas

sya penah juga jdi macam ni time awal ii minggu .. alhamdulillah doc ckp hnya bleediing spotting.. tpi better sis pegi je kk untuk dpat kepastian sama ada bleeding spotting atau sebaliknye .. semoga baik ii aje amin ..

sis kna g hsptl...