Eczema baby boleh muncul seawal berapa bulan ya? Skarang 2 bulan stgah kulit alhamdulillah clear lgi

Risau sebab saya dan suami 2-2 ada ekzema.. Saya tau yg 50% chance utk anak dpt jgk ekzema. Kulit baby ok lagi setakat ni, cuma kdg2 ad merah2 kat klopak mata bawah tapi hilang sendiri dlm shri

2 Balas

anak sye nk dkt stahun bru dpt tau die ada eczema. mula2 xtruk sgt pun, skang kalau kne habuk skit je gatal truk dia especially dkt kaki.

Ada juga datang lambat, selepas bayi start makan 6 bulan