Janin Kecil

Risau sebab janin kecil sangat. . Docter kata kalau berat janin tak naik kena keluarkan baby secepat yang boleh. Sedihnya. . Mcm mana nak naikkan berat badan janin r?

2 Balas

Sis dh brp mgu skg ni?..mcm sy 2mgu lpas mse tu 32mgu 1.6kg,arini scan 34mgu doc ckp 2.1kg..brat baby akn naik sndiri

2y ago

saya sis tanggal 15.03.22 ni kena jumpa pakar sbb usia kandungan 32 berat cuma 1.6kg ja 🥲 xtahu la perasaan sa takut

Minum ssu n mkn mkanan yg brzat tuh smua tok tumbesaran janin ..