Assalamualaikum, saya pregnant 6 weeks, tapi ada spotting brownish coklat. Normal ke ?

Risau sebab this is my 1st pregnancy.. #firstbaby #bantusharing #pregnancy

Assalamualaikum, saya pregnant 6 weeks, tapi ada spotting brownish coklat. Normal ke ?
14 Balas

normal. kalau boleh elakkan bersama suami. jgn angkt berat & kurangkan bergerak. jika risau, boleh pergi klinik & cek

3y ago

Sis pun pernah alami mcm ni ke waktu 6 weeks ? biasa dia akan hilang ke nanti sis ?