Ada sape2 pengalaman macam ni tak.dah 3 hari keluar macam ni.ikut kiraan kandungan dh 5w6d

Risau sangat

Ada sape2 pengalaman macam ni tak.dah 3 hari keluar macam ni.ikut kiraan kandungan dh 5w6d
1 Balas

Normal pregnancy tak akan berlaku spotting sis, tapi ada je org spotting kandungan okay, ada yg tak. Badan kita tak sama dgn org lain. Jadi baik sis ke hospital, baru sis tau kandungan sis okay atau tak. Semoga dipermudahkan.