Keluar lendir coklat

Saya pregnant baru 4 minggu. Normal ke keluar lendir coklat macam ni. Tak berbau. Risau sangat sebab sebelum ni pernah chemical pregnancy🥺 mohon share bagi yang ada pengalaman.

Keluar lendir coklat
3 Balas

saya pun ada mcm ni juga.. keluar everytime saya kencing.. bila saya banyk buat kerja pantyliner saya akan nampak coklat but ada 2-3 spot coklat mcm tu la.. better awak banyakkan bedrest 🥰 semoga urusan awak dipermudah ✨

7mo ago

Allah ye ke.. InsyaAllah tak da apa2..duduk2 kt hospital tu try baca yassin 3x.. hopefully dia just sorok je dlm tu.

keluar sekali je ke? bru 4mgu ye? kgkdg tu pdrhn implantasi.. embrio nk mnempel kt dndg rahim... sy pon ade keluar cmni 2 hri sblom period.. tp skli tu je..

dlu sy keluar mcm ni la sebelum keguguran

7mo ago

5 hari..ms tu kandungan 20 w