Due date 23/9.. tapi harini pun takda contraction/tanda² ke apa.. mcm mana ye nak cepat bersalin? 😅

risau pulak takot nanti kena paksa bersalin ramai kata sakitt yang amat kalau paksa

6 Balas

bg sy sama je sakitnya tp kalau induce mmg sakit . bg sy lahir normal atau cyzer sy rasa normal lagi sakit tp normal ramai kata sakit kjp tp cpt baik...cyzer pula x sakit time lahirkn ank tp sakitnya berpanjangan terutama kalau x jaga btl2

sme due kita....huhu hrini kk bgi trikh serah diri...mintk2 la dia kluar sblum trikh tu 😌mcm2 dh buat tpi bby srnok lgi kt dlm

2y ago

Mashaallah yeke.. mcm mana boleh tahu air ketuban kurang tu? ape² pun smoga dpermudahkan segalanya aamiin 🤲🏻

sama lah masih tak ada tanda² lagi due date 25/9 harap sangat baby keluar sebelum kena serah diri

sy pn due 23hb ni sis . huhu takde tnda lgi ni . besok da kena serah diri . tanak induce 🥲🥲🥲

2y ago

Sy pon due 23hb tapi alhamdulillah da selamat bersalin pd 17hb.. 15hb sy dtg hosp swasta minta doc check jln n bukak jln sikit.. then balik tu exercise turun naik tangga jln itik buat la exercise apa termampu pagi sabtu alhamdulillah dah bersalin

jalan itik..n selalu la cakap ngan baby dlm perut,sampai da waktu keluar la..

Sama dgn saya. Esok kena serah diri. Tknk induce juga 🥹🥹