Baru tau ketam Takleh makan

Risau pulak smlm ada makan ketam . Baru tau dlm apps ni Takleh makan. ? since hamil baru kali ni makan. Doakan baby takde apa apa ?

26 Balas

Sy ritu mse awl2 ngndung mmg ade mkn ketam.. xtau pulak x blh mkn.. tpi stkt ni alhamdulillah ok smua..

Sy tanya doc.. dia ckp ok je klu nk mkn.. masa tu sy br nk masuk 4 bln..

saya pon masa mula2 prgnant,sy makn ketam...tp bby mcm xnk,muntah balik..so xmkn dh hahahah

Knp tk boleh? Sy boleh katakan sebulan sekali nak ketam sepanjang pregnant 9 bulan tu hehe

Boleh je mkn yg btul2 msak... Slagi bole mkn tu mkn je sbb xsmua org bole mkn sbb alahan..

Knp pulak xleh mkn ketam?boleh je nk mkn ape sj cuma sekadar merasa n berpada² lah..😅

Ehh... Knp xleh mkn ketam? Saya makan ja.. brapa ekor skali bedal.. mak mertua suh habiskan..

4y ago

Katanya toksin tinggi. Sy pun Tak sure Sbb baca dlm apps ni hehe

Eh boleh jelah, tapi pastikan betul betul masak. Tu je. Don’t worry ya mommy.

Serius la.. sy makan je ape yg nak.. aritu masak ketam masak lemak .. yummy..

Sy mkn alhmdulillah okay je sis..checkup aritu doc kate baby okay je..