normal ke 1-3w ada alahan,tapi sekarang dah 5w xde pape alahan perut cram je..

risau plk.. mcm x ngandung pn ya

12 Balas

sy dari awal hamil smpai ke 19weeks skrg. alhamdullilah xde alahan. tp suami yg ada alahan., mcm org ngandung.

12mo ago

ank first dlu 2/ 2 alahan..suami dri merokok jd xmerokok

Normal. 2 pregnancy sy tkde alahan apa2. Ats org juga. Syukur la tkde alahan dh sis. Enjoy sikit pregnant kn

12mo ago

ank first dlu alahan teruk.. yg ni dlm 3mgu je rasa mual,skrg trus xde rasa apa2.. untk puaskan hati perlu ke pergi scan? kk @ swasta?