Pil Rigevidon

Salam smua.. Sy nk tnya, sy bru lps brsalin bulan 6.. Sebulan lps brsalin tu sy ambil pil prncang Cerazette, 2bulan je mkn pil tu.. Period pertama mmng bnyk, mungkin sbb lps brsalin kan.. Bru bulan ni x silap sy ambil pil perancang baru, Rigevidon namanya.. Frst mkn stu biji time tu period dtg.. 20hb tu sy start period, tpi skrng x hbis2 period lgi.. Mmng pil Rigevidon ni prbnykkn drah haid ke.. Bulan lpas period 12hr je.. Kali ni period lbih 12hri dh.. Mcm x normal pula.. Ad ke mcm ni#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

spanjang period yg start 20hb tu sis x ambil perancang ke? sepatutnye paling lewt hari ke 5 period kn sis kena makan pil

2y ago

Start period tu trus mkn pil.. Jdi spnjng period tu mmng ambik pil perancang.. Sbb staff farmasi kta, start period prtma kne mkn frst pil.. Tu yg memanjang period..