pil prancang yasmin

Mommies ade tak yg pernah mkn pil prancang yasmin? Blh share feedback x? Ok ke

1 Balas

Saya makan pil yasmin selama 5 tahun. Saya benti mkn bulan 3 aritu terus lekat. Sekang saya pegnen dah 4 bulan lebih. Masa saya mkn pil yasmin peyed saya teratur tapi makin lama kelamaan makin sikit darah keluar. Bab kulit muka pulak jadi cantik licin je.

3y ago

kalau secara tak exclusive breastfeeding ..anak campur susu boleh ambik jugak ke pil perancang yasmin tu ? sebab malam je anak menyusu badan