due 8hb ne.. xSabar nk tengok baby..

Risau laa sbb nurse kata berat badan naik terus..lebih dr jangkaan.. 200g untuk satu minggu , sdh skrg saya 39minggu.. Hope sesiapa pun yg dekat nk bersalin sudah di permudahkan urusan kita semua.. Aamiin

6 Balas

berat kita naik xpe awak. berat saya naik last checkup. naik sekilo2. hahaha. berat baby naik kk or klinik swasta akan terus refer hospital😅. due kita sama. tunggu masa juga. belom ada tanda2. semoga urusan kita dipermudahkan❤️🤲

1y ago

yaa , aamiin semoga di permudahkan kita bersalin nnt.. ini baby saya mengeras di atas pstu cm dia lambat mao gerak lagi.. sakit laa cm ne membuang rasa.. tapi xla sakit sangat ,cuma risau ja mna tau mlm ne ..haa dia nk kluar daa..

same je situasi kta sis..sy dh 39w 3days. baby masih santai dposisi..😅

1y ago

Santaii di posisi , tapi hri ne baby saya mengeras terus.. pstu pandai sakit² sikit...

Aamiin ya rabbal alamin 💖

Amin ya mujib

Aamiin