17 week

risau je last check 13hribulan hb low.. 10.7 :'( berat bdan turun je ;( ujung bulan kena check lain.. mcm mnaa nk normal kn hb yer mommy... doc bgi vit tmbah drah ngan ubat muntahh.. sbb saya msih muntah n loya msa masak/brdiri lama.. huhuhu risau sgt2..

1 Balas

amalkan jus mamariam sis , time sy preg pun sy amalkan jus tu , syukur hb xpernah low , badan rasa bertenaga buat kerja rumah sampai bersalin , bersalin pun tak smpai 15 minit bby dah kluar , ni baby saya

5y ago

ok tq sis