Baby saya 4bulan,skrg termengandung lg,penat Sgt,asyik mengantuk

Risau baby saya terabai ,sya tertido baby sya nangis pun xlarat nakk bangun,suami kerja ,xde sape untuk tlg saya,macam mana nak handle,kna amik org clener tuk kemas rumah ke,seminggu sekali,

1 Balas

Kalau ada duit lebih nak upah tu upah lah awk, jgn biar baby 4bulan awk tu terabai. Maaf nak tanya, awk dan husb mmg plan nak ada anak jarak dekat ke ? atau mmg dah merancang tapi still lekat?? huhu moga dipermudahkan smuanya ya.

7mo ago

sorry nk tnya, pakai condom tk? klu pakai maybe boleh terjadi atau tk terjadi. klu buang luar pun, akan terkeluar sikit before keluar bnyk dkt luar. dn jgn la abaikan anak yg masih nk perhatian kita.