Anak Ke-4

Rezeki 2020

2 Balas

Wah,tahniah saya ank ke 4 thn ni, dh msk 4 bln dh.. tp sume lelaki.rs nak ttp kilang tp teringin nk bunga... doktor ckp selang 2@3 thn boleh lg sblm msk 40 thn tp sy dh serik no 4 ni dgn alahan truk n beranak pom mnjahit byk.. huhuu

5y ago

Ooo bf yea,tnye doktor boleh x nyusu kalu pregnnt,setengah owg boleh je susu smpa bersalin, setengah org xboleh sbb effect baby. Atas badan memasing... kalu nk cerai susu bf ni sy xde pengalaman sbb no 4 ni br bf yg lain dlm pantang sume botol sbb dia xnak n susu bdn kurang.

Tahniah