persiapan bersalin ni HUKM

recently ada sesiapa yang bersalin di HUKM tak? if yes, is it necessary to bring clothes for mommy? and utk anak, perlu bawak juga ke? 36weeks pregnancy now. 2nd pregnancy. masa anak 1st, bersalin PPUM tapi date bersalin dah set siap² sebab kes GDM.. 38weeks dah kena induce/paksa bersalin.. so takda experience on bersalin cara biasa tunggu contraction, signs and all..

1 Balas

mg bby n mommynya baik2 shj dan sntiasa sihat hendaknya...Allahuma aamiin