Hospital HUKM

Hi mommy, saya baru masuk 25w since this is my first pregnancy I tak ada experience. Nak tnya, kalau kita plan nak bersalin kat hukm, bila kena register ya? Ke tunggu arahan dari KK? Ada x mummy kat sini yg due end of july/awal august? Mummy semua plan bersalin kt mana? Atau ada mums yg pernah bersalin kt hukm, boleh share experience? Thank you#firstmom

3 Balas

Minta surat dari doktor kk utk bersalin di hukm. Kena check up sekurang2nya 2 kali di hukm utk bersalin disitu. Bawa surat tu ke hukm nanti hukm akan call bagi date appointment check up.

seawal 2nd trimester dah boleh book

Sis bersalin kat mana? HUKM ke?