Cari & Menang produk Ergobaby!

Rebut Ergobaby Evolve 3 in 1 Bouncer bernilai RM1099! 1 pemenang bertuah bakal dipilih! Ikuti cara-cara mudah ini: 1. Ikut theAsianparent Malaysia & Ergobaby di laman sosial Instagram 2. Cari perbezaan di dalam gambar dan kongsikan jawapan anda DI SINI https://community.theasianparent.com/contests

379 Balas

Ada 7 perbezaan antara kedua dua gambar dibawah; 1- Gambar kiri terdapat Bingkai gambar tergantung di dinding.Gambar kanan tidak ada bingkai. 2-Gambar Kiri terdapat blok permainan abjad dibelakang kaki ibu. Gambar kanan tidak ada blok permainan. 3-Tali Pinggang Keselamatan bouncer bayi di gambar kiri berwarna kelabu. Tali pinggang keselamatan bouncer bayi di gambar kanan berwarna biru gelap . 4- Digambar sebelah kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren. Gambar sebelah kanan tiada patung permainan. 5-Digambar sebelah kiri, terdapat blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu.Digambar sebelah kanan blok permainan silinder tersebut berwarna merah. 6-Digambar sebelah kiri, terdapat patung permainan brachiosaurus berwarna hijau berdekatan kaki ibu tetapi gambar disebelah kanan patung permainan brachiosaurus tersebut berwarna kuning. 7-Gambar disebelah kiri, terdapat antena robot berwarna biru disebelah kanan pula warna antena tersebut berwarna merah. semoga ada rezeki baby. Done Follow all steps.. Instagram: @amyliaaaa_01

Ada 7 perbezaan antara kedua dua gambar dibawah. 1- Gambar kiri terdapat Bingkai gambar tergantung di dinding manakala gambar kanan tidak ada bingkai. 2- Gambar Kiri terdapat blok permainan abjad dibelakang kaki ibu. Manakala gambar kanan tidak ada blok permainan tersebut. 3-Tali Pinggang Keselamatan bouncer bayi di gambar kiri berwarna kelabu. Manakala tali pinggang keselamatan bouncer bayi di gambar kanan berwarna biru gelap . 4- Digambar sebelah kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren manakala di gambar sebelah kanan tiada patung permainan tersebut. 5-Digambar sebelah kiri, terdapat blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu. Manakala, digambar sebelah kanan blok permainan silinder tersebut berwarna merah. 6-Digambar sebelah kiri, terdapat patung permainan brachiosaurus berwarna hijau berdekatan kaki ibu tetapi gambar disebelah kanan patung permainan brachiosaurus tersebut berwarna kuning. 7-Gambar disebelah kiri, terdapat antena robot berwarna biru disebelah kanan pula warna antena tersebut berwarna merah

Hai the Asian Parents! 😘 Jom kita solvekan this mystery picture 😁 semoga ada rezeki sy di sini amin. 1. Gambar 1st ada bingkai bergambar tp gambar 2nd tiada bingkai bergambar 2. Warna tali pinggang bouncer baby untuk gambar 1st adalah kelabu manakala gambar 2nd adalah biru gelap 3. Antena robot pada gambar 1st adalah berwarna coklat cair manakala antena robot pada gambar 2nd berwarna merah 4. Terdapat bongkah mainan di telapak kaki ibu untuk gambar 1st tetapi tiada bongkah mainan di gambar 2nd 5. Warna dinasour di belakang telapak kaki ibu di gambar 1st adalah berwarna turqoise manakala di gambar 2nd adalah berwarna oren cair 6. Pada gambar 1st terdapat mainan dinasour berwarna oren di lutut ibu manakala tiada mainan dinasour di lutut ibu di gambar 2nd 7. Bongkah mainan silinder bayi di bawah bouncer pada gambar 1st adalah berwarna merah jambu manakala bongkah mainan silinder bayi pada gambar 2nd adalah berwarna merah ❤️ Done all 7 differences in the picture 💯 semoga kita semua terus dimurahkan lagi rezeki amin amin amin

Terdapat 7 Perbezaan Pada Gambar Tersebut. 1. Antena Robot Yang Telah Dipegang Oleh Ibu (Perbezaan : Warna Kuning & Warna Merah) 2. Tali Pinggang Pada Bouncer (Perbezaan : Perbezaan Warna Tali Pinggang) 3. Dinasour Oren Yang Ada Pda Lutut Ibu (Perbezaan : Gambar Kiri Ada & Gambar Kanan Tiada) 4. Mainan Bongkah Bentuk Yang Berada Disebelah Bouncer. (Perbezaan : Kedua Gambat Berbentuk Silinder Tetapi Memiliki Warna Yang Berbeza Iaitu Gambar Kiri Pink & Gambar Kanan Merah) 5. Bongkah Mainan Yang Petak Berbentuk Huruf A. (Perbezaan : Gambar Kiri Ada & Gambar Kanan Tiada 6. Frame Gambar Yang Didinding (Perbezaan : Gambar Kiri Ada & Gambar Kanan Tiada) 7. Dinasour Yang Berada Di Belakang Ibu (Perbezaan Warna : Gambar Kiri Berwarna Hijau & Dan Gambar Kanan Berwarna Oren) Saya mengharapkan saya dapat menang pertandingan ini untuk bakal bayi saya yang akan lahir pada Januari Ini. Terima Kasih theAsianparent Malaysia & Ergobaby. Saya sudah follow keduanya diInstagram.☺️

Terdapat 7 perbezaan dalam gambar diatas : 1) Gambar frame dekat dinding belah kiri ada , manakala gambar frame dekat dinding belah kanan tiada 2) Dinosour dibelakang kaki ibu belah kiri warna hijau , manakala dinasour dibelakang kaki ibu belah kanan warna oren 3) Bongkah mainan huruf A dibelakang kaki ibu belah kiri ada , manakala bongkah mainan huruf A dibelakang kaki ibu tiada 4) Warna tali pinggang bouncer baby berbeza warna gambar kiri dan kanan , gambar kiri warna biru cair , belah kanan warna biru pekat 5) Gambar belah kiri di lutut ibu ada 2 mainan dinasour , manakalh gambar belah kiri di lutut ibu ada 1 sahaja dinasour 6) Ada bongkah mainan di sebelah bouncer pada gambar kiri bentuk silinder berwarna pink , manakala bongkah mainan sebelah bouncer gamba kanan silinder berwarna merah 7) Antena yang dipegang ibu warna yang berbeza #theasianparent #ergobabybouncer #ergobabyevolve #tapcontest

Ada 7 perbezaan di dalam gambar tersebut .. Perbezaan 1 warna tali pinggang bouncer baby BERLAINAN WARNA. Perbezaan 2 BONGKAH mainan baby di bahgian sebelah KANAN BAWAH bouncer bayi BERLAINAN WARNA. Perbezaan 3 mainan DINASOUR dihujung lutut ibu gambar pertama ADA dinosour tp gmbar kedua TIADA dinosour. Perbezaan 4 dibahagian BELAKANG TELAPAK KAKI ibu gambar pertama dinosour berwarna HIJAU dan gambar kedua dinosour berwarna OREN. Perbezaan 5 dibahagian BELAKANG TELAPAK KAKI ibu bersebelahan dgn mainan dinasour gambar pertama ADA bongkah mainan dan gambar kedua TIADA bongkah mainan. Perbezaan 6 ATENA pada mainan robot BERLAINAN WARNA. Perbezaan 7 Pada bahagian dinding rumah gambar pertama ADA bingkai gmbar di dinding manakala gambar kedua TIADA bingkai gambar di dinding. #Terimakasih #ErgobabyEvolve #theasianparents semoga ada rezeki sy dan anak yg bakal lahir bulan depan..❤️❤️

Ada 7 perbezaan di dalam gambar tersebut .. Perbezaan 1 warna tali pinggang bouncer baby BERLAINAN WARNA. Perbezaan 2 BONGKAH mainan baby di bahgian sebelah KANAN BAWAH bouncer bayi BERLAINAN WARNA. Perbezaan 3 mainan DINASOUR dihujung lutut ibu gambar pertama ADA dinosour tp gmbar kedua TIADA dinosour. Perbezaan 4 dibahagian BELAKANG TELAPAK KAKI ibu gambar pertama dinosour berwarna HIJAU dan gambar kedua dinosour berwarna OREN. Perbezaan 5 dibahagian BELAKANG TELAPAK KAKI ibu bersebelahan dgn mainan dinasour gambar pertama ADA bongkah mainan dan gambar kedua TIADA bongkah mainan. Perbezaan 6 ATENA pada mainan robot BERLAINAN WARNA. Perbezaan 7 Pada bahagian dinding rumah gambar pertama ADA bingkai gmbar di dinding manakala gambar kedua TIADA bingkai gambar di dinding. #Terimakasih #ErgobabyEvolve #theasianparents semoga ada rezeki sy dan anak yg bakal lahir bulan depan..❤️

Done follow ig @ergobabymalaysia @theAsianParent Malaysia Ada 7 perbezaan antara kedua-dua gambar. 6 perbezaan: 1. Bingkai gambar di dinding pada gambar kiri, gambar kanan tiada bingkai gambar. 2. Block permainan abjad berdekatan kaki Mama di gambar kiri , gambar kanan tiada block permainan. 3. Dinosour brachiosaurus berwarna hijau di gambar kiri , gambar kanan Dinosour brachiosaurus berwarna kuning. 4.Gambar kiri, tali pinggang keselamatan bouncer bayi berwarna kelabu, gambar kanan tali berwarna biru gelap. 5. gambar kiri, blok permainan berbentuk silinder berdekatan bouncer baby berwarna merah jambu, di gambar kanan blok permainan silinder berwarna merah. 6. kiri terdapat patung permainan stegosaurus berwarna oren tetapi gambar kanan tiada patung Dinosaur stegosaurus. 7. Warna antena robot gambar kanan warna merah, gambar kiri warna biru. Instagram @aziahkhaihani

Terdapat 7 perbezaan di dalam gambar yang dikongsikan. 1. Pada gambar sebelah kiri terdapat frame gambar manakala gambar sebelah kanan tiada frame; 2. Pada gambar sebelah kiri antena pada kepala robot berwarna kelabu manakala sebelah kanan berwarna merah; 3. Pada gambar sebelah kiri terdapat cube abjad abc manakala gambar kanan tidak terdapat cube; 4. Pada gambar sebelah kiri dinosour berwarna hijau manakala disebelah kanan berwarna kuning; 5. Pada gambar sebelah kiri terdapat dinosour jenis stegosaurus manakala sebelah kanan tiada dinosour tersebut; 6. Pada gambar sebelah kiri baby belt berwarna kelabu atau biru muda manakala gambar sebelah kanan berwarna biru tua; 7. Pada gambar sebelah kiri terdapat bongkah berbentuk silinder berwarna merah muda/ merah jambu manakala disebelah kanan berwarna merah terang. Terima kasih theAsianparent Malaysia & Ergobaby

Ada 7 perbezaan untuk 2 gambar tersebut. 1. Mainan dinosaur 🦖 warna kuning ada pada gambar kiri & tiada di gambar kanan. 2. Bingkai gambar di dinding ada di gambar kiri & tiada pada gambar kanan 3. Tali pinggang baby bouncer berwarna kelabu di gambar kiri & warna biru di gambar kanan. 4. Antenna mainan robot berwarna biru & sebelah kanan antenna robot berwarna merah. 5. Gambar kiri terdapat patung dinosaur hijau berdekatan kaki ibu tetapi gambar sebelah kanan adalah dinosaur kuning. 6. Gambar kiri ada Permainan blok dengan huruf A tetapi gambar kanan tiada. 7. Permainan blok sebelah baby bouncer ada 3 bentuk. Pada gambar kiri, blok silinder berwarna pink manakala gambar kanan blok silinder berwarna merah. Harap Harap semua yang saya telus diatas boleh difahami semua 😉 good luck semua. My ig: @erykaaaaa_