Bagaimana reaksi suami apabila tahu anda mengandung?
Voice your Opinion
Terkejut dan excited!
Biasa-biasa je
Takut dan tidak bersedia
Pengsan

21741 respon

238 Balas

anak pertama bulan may bersalin hanya 12 jam je prince saya hidup...anak syurga kami ..so dapat la rezeki lagi harap2 semuanya baik2 je

my husben trlari2 g tandas nk tgu ape keputusan upt...bile sy tunjuk my husben tye byk kali 2 line nie ngandung ker...sbb husben cm x caye...hehehe...😘

Sangat terkejut sebab,kita menanti baby 2thn setengah ,lepas chek pagi*.sama* juga kita menangis 😭,terlampau gembira ☺.skg dah bersalin baby girl ❤

Husband loading... Sbb ingat garisan blur2 tu, x pregnant lagi.. Sbb dia ingat "xsure" sbb blur.... Sekali explain, terus nk request nama anak dah...

Suami biasa² je . Sebab baru² lagi xnk brharap sgt sehingga doc confirmkn xsabar nk tggu weeks ke 6 baru dtg klinik scan n check..Doakan kami ya !

Terkejut smpai suruh check lagi sekali . Bila dah berlalu hari tanye lagi betul ke .. alhamdulillah syukur atas rezeki yg diberikan ..

Bagitau masa birthday dia.. So jadi hadiah birthday last year... Tapi rezeki tak panjang..saya miscarriage... Doakan kami ada rezeki lagii... 😍

ank ke4 .yg last sudah 11 taon..mmg tk dijangka tp syukur alhamdulillah di usia 40an masih ada lg rezeki dr Allah swt...amin..

mula² husb xpercaya bila ckp ad baby dlm perot .. sampai ke sudah dy kata kita ni main² .. last² bt kluar prag test terkejut dy 😂

mmg die menanti..cuma kite bg high level of result, bg bacaan beta hCg terus..kite dh nanges²..die boleh blur² lagi..adoiii..moment sungguh..