Anda dapat beraya bersama keluarga besar tak tahun ni?
Voice your Opinion
Ya, kami duduk cukup berdekatan
Tidak, kerana perlu merentas negeri

3958 respon

18 Balas

Ke rumah mertua boleh kot klu sabah still ble merentas daerah ikut zon. Klu dah ble rentas daerah semuanya.. InshaAllah boleh dah balik tawau jumpa mak. InshaAllah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Dapat berkumpul adik beradik semasa Raya Haji. Sebab dah boleh rentas negeri. Syukur. Alhamdulillah. 💖

tak beraya.. sebab bulan depan da kena masuk baitul soleha..sampai bersalin☹️

Ya, sy tiggal serumah dgn ibu sy, juga senegeri dgn ibu dan ayah mertua.

hanya dpt beraya dengan family in law sbb family saya duduk sabah 😔

Kebetulan cuti sekolah, ramai yg dah ada berkumpul kat kampung

Dapat. Satu negeri walaupun lain2 daerah

Perlu rentas laut China selatan 😔

Tidak.. Pjj, beraya d perantauan

tak.. sedihnya😭 #TAPxTanamera