nak tanya??

Rase mcm kembung perut je 2 3 ary ni...tanda pregnant jugak ker???mulut asyikk berair je....10 day lewat period...

2 Balas

After two weeks lewat period boleh check upt . Kalau tak pregnant juga boleh ambil ubat untuk turunkan darah period . Pregnant tak boleh detect dengan tanda tanda macam tu , nak tak nak kena buat upt juga .

Dah blh buat upt dh tu. Selalunya klau dh lewat lebih dri 4 hari line akn clear sgt klau betul pregnant.