Help me mommy

Salam mommy saya nak tanya la saya tak pernah langsung lewat period,cukup je 28 hari saya mesti period?now saya dah lewat 1 day,adekah saya mengadung?hujung bulan 10 saya ade datang period,lepas tu awal bulan 11 pun saya dtg bulan jugak,2 minggu lepas saya pening2 teruk.now ade ke mommy2 dalam nie lewat 1 day check upt tapi ngadung? Tq yg share..#mommybuntu

Help me mommy
18 Balas

sy pun jenis period ontime, kitaran ckup 28 hari, terus period.. bulan lepas sy lewat period dlm 3 hari, terus check upt, Alhamdulillah rezeki. sis boleh check upt.. insyaAllah ada rezeki

boleh je kalau nk cek sis kalau da ade tanda2..sy sebelum ni, kalau ikutkan tarikh period lagi seminggu tapi sebab da ade tanda tu sy cek upt..alhamdulillah naik double line😊

sy sis. bulan 10 tu lepas period sy rsa pening2. nk tido tutup mata tu rsa mcm semua bpusing. tp xkesah sngt. sy lewat sehari jaa period sy test upt mmg naik double clear line

Sy hari y patut nye period tp xkluar sy trus cek sbb jenis sy kalo period on time atau awl [email protected] on time x period jgak 2 get ready la morning sickness... Hhahahah

saya lewat 2 hari check mengandung. tapi samar line dia. kalau positive, tunggu lagi seminggu n check lagi k.

Xdan nak lewat period sy dh check. Saje2 test tgk2 double line terang. Surprise jgkla

tnggu sminggu kdng klau awal sngt uji upt dy bgi kputusan negatifff sbb awal sngat

Saya dah 5 hari lewat. Selalu on time. Bila chek negetive. Knpe ye?😔

3y ago

Oh. Ok. Terima kasih.

sy lewat 2 bulan lebih nk masuk 3 bulan bru chek...rupanya positive 🤭

me too.. terus cek sbb tak pernah lewat.. and +ve :)