Bayi 5 bulan demam

rasanya perlu tak pergi klinik swasta ? smlm pergi hospital kerajaan emergency tunggu sampai 3 jam tpi blum smpai turn, baby tak tahan terpaksa balik. Demam on off dari smlm , pagi ni demam balik.. baby first time demam, tidur pun tak lena dia. bole tak bayi 5 bulan bagi makan ubat demam?

2 Balas

seeloknya bawak pergi jumpa doktor puan. tak kisah kerajaan ke swasta. nanti doc akan suggest ubat apa yg sesuai untuk baby.