Bawang

Rasa nak muntah pening dengan bau BAWANG nak masuk dapur susah kesian kat en suami jarang2 dah makan masakan isteri . Ada tak spe2 sma dgn sy tak boleh bau bawang #firstbaby #6week4days

39 Balas

Sama la kita .....ank 1 n 2 tak da mning skness ni....ank ke3 ni je....alhamdulilah suami fham...smpai skng tak msuk dpur lg...24w dah....suami ckp dia yg gnti masak smpai pntang nti...ksian juga..tp nak bt mcm mna kan...siap2 pesan jgn serik mgandungkan ank sya lg ye...🤣🤣🤣