Assalamualaikum mommy nak tanya untuk 37w6d normal ke rasa baby tetiba mengeras, ngilu belah bawah

Rasa nak berak tapi tak berak pon... boleh share something mommy?

1 Balas

Tanda bersalin. Pantau kekerapan mengeras (contraction) tu, pantau juga jika ada blood show dan air ketuban keluar. Jika contraction semakin kerap dlm tempoh sekata beberapa minit/ blood show dan air ketuban keluar, terus ke PAC Hospital.