Baby Kuat Gerak

Rasa mcm mhu kencing saja bila baby dlm perut kuat gerak.. Ada yg mcm ses kh?

12 Balas

Samaa. Sy 31week. Boleh rasa bila baby gerak2 tekan pundi kencing. Trus rasa nk terkencing. Penat ulang alik ke toilet. Hehe tapi tu lah the joy pf pregnancy

Sama lah mcm sy. Tido pun x lena sbb tngah2 tido rasa mcm nk kencing. Kalau rse dia tendang rse ngilu pun ada dkt bawah.

normal la tu..bby aktif..dy dok tendg pndi kncing kte..kdg tu xsmp seploh mnit mst nk g tnds blik

sm la sy pregnant 36week ulang alik ke tandas je.. kencing pun bukan ya bnyk🤭🤭

sme la saya pn. penat g tandas 😅. nasib baik saya housewife, mudah

Iya sis.. Kalau baby gerak sikit je rasa nak kencing je..

Normal tu sis, makna nya baby sihat. Alhamdulillah.

Memang gitu. Sampai la nak bersalin nanti. Hehe

biase la tu.👍🏽

sama