14 weeks - tak ckp tidur, kerap kencng+ sakit pinggang. Ada tak sapa sapa rasa macam saya sekarang?

Rasa letih sangat nak pi kerja esok tu.

7 Balas

itu normal sis , saya dari trimester 1 sampai 2 ni tidur tak pernah cukup , kencing jangan cakap lah , memang kerap sangat , sakit pinggang tu kadang sampai ke tulang punggung bisa nya, kuatkan semangat ya ☺️

saya letih dari 12weeks sampai skrg 17weeks. sakit pinggang sampai menangis2. katenye sbb baby nk besar sbb tu sakit pinggang. sabar la ye. byk minum air untuk kurangkan rasa letih

sma…masa 11-15 week btul2 malas nak bngun p kerja..dah smpi kerja asyik nak tidur je😝😝skrg dah 17 week pun morning sicness dtg blik smpai terkncing2 bila muntah🤭

MCM sy jga sis PON sy 14 minggu 3 hari kadang rasa letih xtau nk kta sakit pinggang ada jga kencing kerap sy p check Alhamdulillah baby semua sihat.

saya pun rasa yang sama start 16w haritu asyik nak ke toilet lepastu sakit pinggang on off

sama la sis sy pn 14week3day. semua tu rsa.

Normal sis